cecilie

Cecilie Karnil har endelig åbnet sin egen danseskole medio august 2009 efter at have danset, optrådt og undervist i Danmark og USA de sidste 15 år

Hun er en dygtig og afrundet danser, trænet intenst i både moderne, standard, ballet og international folkedans. Cecilie vendte hjem med en bachelor i dans i december 1998 fra USA, hvor hun studerede i næsten 5 år på Brigham Young University, som bl.a. er kendt for deres danseuddannelse.

På universitetet blev hun optaget på et dansekompagni. I 3 år turnerede hun med gruppen i USA og andre dele af verden med store danseshows. Hun blev samtidig udnævnt som formand for en danseforening på universitet.

Cecilie fik tildelt 2 talent stipendium af BYU og blev også tilbudt at undervise på universitetet.

I Danmark har hun de sidste 10 år undervist både børn og voksne. Især med irsk dans, også bedre kendt som Riverdance, har hun udmærket sig, både i form af konkurrencedeltagelse, optrædener med dansegrupper og omfattende eksaminer.

Cecilie er gift og har 3 børn. Sammen med hendes mand har hun efter næsten 10 år i København bosat sig i Odense. Hun søger altid efter nye udfordringer, har høje mål for sig selv og er konstant i udvikling med at lære nyt indenfor dansen. Hun blev uddannet Zumba instruktør i 2010. 

I 2014 startede hun Skoledans.dk, en virksomhed som bringer dans ind i skolemiljøet, dans med fagligt fokus. Læs mere her